1ο-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ-ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΜΙΚΡΟΙ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-PIC2

2Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 14/12/2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Τετάρτη 14/12/2016 – Αίθουσες Α1 & Α2 1ου Νηπιαγωγείου Κηφισιάς

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αλλά και σε τακτά χρονικά διαστήματα, οι νηπιαγωγοί καλούν τους γονείς / κηδεμόνες των μαθητών που παρακολουθούν τόσο το Κλασικό όσο και το Ολοήμερο Πρόγραμμα του σχολείου και τους ενημερώνουν για τον κοινωνικό και παιδαγωγικό ρόλο του.

Επίσης, τους παραθέτουν πτυχές του εκπαιδευτικού προγράμματος επεξηγώντας τους στόχους του, τις δραστηριότητες αλλά και τις ενέργειες που λαμβάνουν χώρα κατά την εφαρμογή συγχρόνων μεθόδων διδασκαλίας. Ενίοτε, στις συγκεντρώσεις αυτές μπορεί να ζητηθεί η συμμετοχή των Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Αγωγής και του Διευθυντή Π.Ε.

Η θετική ανταπόκριση των γονέων / κηδεμόνων στις προσκλήσεις που αφορούν τέτοιες συναντήσεις κρίνεται πολύτιμη καθότι συνδράμει στην ολόπλευρη, αρμονική και ισόρροπη ανάπτυξη των διανοητικών και ψυχοσωματικών δυνάμεων των μαθητών – νηπίων, επιτρέποντας παράλληλα την εδραίωση σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ γονέων και διδασκόντων.

Κινούμενη εντός αυτού του πλαισίου, η διεύθυνση του σχολείου μας με τη συμβολή του διδασκαλικού προσωπικού μας προσκαλεί στις 14/12/2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στο χώρο του 1ου Νηπιαγωγείου Κηφισιάς ώστε να ενημερωθούμε σε ατομικό επίπεδο για την εξελικτική πορεία των παιδιών μας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

 

Αφήστε μια απάντηση